Esittelyyn...ketä me ollaan.


TERVETULOA TUTUSTUMAAN MEIHIN JA HISTORIAAMME!


Welsh Corgien parissa vuodesta 1990.

Region`s kennelnimi myönnetty 7.2.1994

Suomen kennelliitto myönsi Vuolasvirta palkinnon 2016 Welsh Corgi Cardigan-rodulle, n;o 1041, ansiokkaasta kasvatustyöstä, Kuudes rodussamme.


Allimac`s Vale Of Love

Ensimmäinen Welsh Corgi Pembroke pentueemme syntyi elokuussa 1995, Allimac`s Vale Of Lovelle. Kasvatustyömme sai ihanan alun, valiota tässä pentueessa Region`s Bogey O`Hurry ja Region`s Balance O`Love

FI & S & N MVA Yardican Ivyrown

Kaksi vuotta myöhemmin huhtikuussa 1997 syntyi ensimmäinen Cardigan pentueemme FIN & S & N MVA Yardigan Ivycrownille, kasvatus sai erinomaisen alun valioilla Region`s Evening Joyker, Region`s Evening Jasmin ja Region`s Evening Rain.


Turku show

Mätsärissä 8/2015

Venäjällä

Kasvatamme Corgi-roduista aktiivisemmin Cardiganeja ja harvakseltaan Pembrokeja.

Olemme vieneet F-pentueesta Venäjälle Pembroke-uroksen ja U-pentueesta Ruotsiin Cardigan-uroksen. Olemme tuonut ulkomailta yhden Pembroken ja neljä Cardigania.

Region`s Corgit ovat saavuttaneet tuloksia rakkaina "soffa-koirina", sekä näyttely-että tottelevaisuus, nose work, agility, rally-toko ja mejä kisoissa. Lisäksi Kennelliiton Kaverikoirissa toimii 6 koirakkoa 4 Cardigania ja 2 Pembrokea. Karvakavereissa Cardigan-neiti.

Kilpailut ovat minimaalinen osuus koiran arkea ja suurin tavoitteemme on kasvattaa terveitä, toimeliaita, rakkaita lemmikkejä niin seuraksi, iloksi kuin lenkille viemään.

kasvatti-päivät

Asumme Kalajoella pienessä meri kaupungissa josta matkaa Ouluun 110 km, Kokkolaan 75 km ja Ylivieskaan 45 km.

Perheeseemme kuuluvat Marjo, puolisoni Marko, koululaiset Miia ja Miiro sekä kissat Lumo ja Hugo ovat kumpikin leikattuja. Minulla koiraharrastus alkoi jo vuonna 1985, kun omistin Beaglen nimeltään Pekka. Pekan kanssa käytiin isäni kanssa metsällä, näyttelyissä sekä agility esteistä ovat mieleeni jääneet puomi ja rengas jo tuolloin. Sen jälkeen ei ole ollut päivääkään ettei koira(t) olisi kuulunut elämääni voisi tituleerata koirat ovat "elämäntapa". Kuulun kahteen metsästysseuraan ja olen kenneljaostossa aktiivisesti mukana. Kalajoen koiraharrastajissa olen ollut mukana vuodesta 1997. Toimin tällä hetkellä Kalajoen Koiraharrastajien johtokunnassa ja koulutusohjaajana, tyttäremme Miia on aktiivi treenaaja agilityssä sekä rally-toko harrastajana.

Lähellä sydäntä kun on eläinten hyvinvointi olen käynyt eläinsuojeluneuvojakurssin, SEY on minulle tärkeä asia täältä voit lukea lisää http://www.sey.fi/ . Olen tottelevaisuusohjaaja, dreevereiden ajokoetuomari ja kehäsihteeri kurssi uusittu 15-16.2.2014.

Kennelliiton teemavuosi on 2015 Vastuullista koiran kasvatusta ja hyvää elämää koiran kanssa, kurssiviikonloppun kävin Oulussa 14-15.3.2015.

Harrastamme koirien kanssa lenkkeilyä, arki tokoa ja rally-tokoa joka on vienyt nyt minun ja Miian sydämet kokonaan, agilityä, nenä käyttöä eli harjoittelemme jälkeä sekä makkara ja veri-jälkeä ja näyttely-kehien reunoilla meitä näkee suhkot usein. Kesäisin käymme paimentamassa lampaita. Haaveissa olis päästä kokeilemaan kuinka koiramme toimii karjatilalla jossa lehmät olisivat tottuneet koiriin.

Cardiganista on moneen menoon tässä vedetään Miiroa vauhdilla