Uutiset 2015

Kuvateksti

8.12.2015

Olivat tälle vuodelle viimeiset agility-harkat, tästä on kiva jäädä Joululomalle, Miina kehittyy huimaa vauhtia äitinsä Keelan jalanjäljissä, ens vuonna treenit jatkuvat maneesilla, KIITOS aktiiviset kouluttajat ja ihanaa Joulua kaikille!

_______________

7.12.2015

Terveystarkissa Region`s Top Secret, silmät ok muita tuloksia jäämme odottelemaan. Kiitos Teppo kuvauttamisesta Jon ja Anniina!

_______________

5.12.2015  Kiva "homedog" Tella käväs kyläilemässä maa oli valkoinen kun edellisen yön satoi lunta!

_______________

29.11.2015

Ajeltiin Henna-Marin ja Mariannan kanssa kuuntelemaan Juha Kareksen luentoa Liminkaan,

Kuinka kasvatetaan huippukoiria?

Nartun kantoaika ja pentujen kehitys.

Positiivisen mielen ja iloisemman harrastamisen lisääminen.

Paljon antoi Juhan huippuhieno luento, olisi kaikille suositeltavaa tietoutta!!!

_______________

_______________

Onnea 1 vuotiaat!

_______________

3.11.2015 Talviharjoitus kausi alkoi maneesilla, Hilla laati 21 esteen radan, kuvat eivät tahdo onnistua joten sorken huono laatu.

_______________

Östis

2.11.2015 Koiraharrastuksen rinnalla kulkee kätevästi myös hevostelu joka on äitin ja tytön ihana hetki muutaman kerran kuukaudessa, siitä pitävät huolen Kalajoella kattavat ratsastustallit, kiitos!

_______________

1.11.2015 Marraskuu vaihtui säät ovat upeat ja nautimme ulkoilusta pelloilla.

_______________

Region`s Secret Gun

Region`s Quick Bullet

Region`s Secret Desing

26.10.2015 Treeni-maanantai, talvi tekee tuloaan mut viel ehditään treenaamaan kentällä vaikka hyisenvän viileetä alkaa olemaan ja pimee tulee aivan liian aikaisin. Manu, Lobo, Repe, Miina, Keela ja Fiona puuhastelivat omistajien ohella rally-tokoo, agilityy ja posetustakin tuleviin koitoksiin.


_______________

24.10.2015 SEINÄJOKI

Tuomari Pamela Runderkamp

Region`s Untold Warrior JUN EH

Region`s Secret Power NUO ERI-3

Region`s Quick Bullet AVO H

Region`s Untold Faith JUN ERI-1

Region`s Secret Desing NUO ERI-1, SA, PN-1, SERT, VSP, CACIB

Region`s Online Fairy AVO EH

Region`s Lucky Melody VET EVA, ontui kehässä jalkaa

Region`s Breezy Dream AVO EH

ONNEA FLIKAT, taustajoukot harmittavasti duunissa ettei päästy mukaan menoihin!


_______________

Terveystarkki 22.10.2015

Region`s Online Game ja Nickname`s Castaneye, silmät terveet.

Kuvateksti

_______________

Fiona

Keela

21.10.2015 Syysloma viikko viel pystyy treenaamaan kentällä ja esteet kaikki käytössä ennen maneesille siirtoa.

________________________

25.9.2015 Terveystarkki

Region`s Dreamy Soul terveet silmät

_______________________

_______________________

13.9.2015 MUURAME tuomarina Leila Kärkäs

Region`s Top Bullet JUN EH-4

Region`s Top League JUN EH-3

Region`s Top Nortward NUO ERI-2

FI CH Region`s Online Game VAL ERI-1, SA, PU-3

Region`s Untold Secret JUN EH-3

Region`s Secret Desing NUO ERI-1, SA, PN-1, SERT, ROP

Region`s Quick Affection AVO ERI-2

Region`s Kindly Wind VET ERI-1, SA, PN-2, va-sert, VSP-vet

Region`s KASV. 1, KP, ROP-kasv.


________________________

12.9.2015 Muurame

Pentunäyttelyssä tuomarina Attila Czegledi Unkarista Region`s Velvet Rose PEK 1, ei KP.ta  yhdellekään pennulle joita oli 3 kpl.

________________________

4.9.2015 Ylivieska

Kauppojen yön Mätsärissä Miia ja Fiona JH-1, Rölli aikuisten punainen ei jatkoon, Vinna aikuisten sininen ei jatkoon, Fiona aikuisten sinisten 1, BIS-kehästä viimeisenä käteltiin pois ja Miina pienten pentujen punaisten 5.

_______________________

2.9.2015

Pian alkaa pikku-Untoldit olemaan 10 kuukauden ikäisiä tässä kuva terkkuja Miinalta!

_______________________

1.9.2015

Duke R. Secret Power terveystarkissa silmät ok, odottelemme kennelliitosta loppujen lausuntoa, KIITOS Tiia ja Antti.

_______________________

31.8.2015 Elokuun vimppa päivä

Tänään oli sisko ja veli meeting, S-pentueen flikat Tanni, Senni ja Lobo 20 kk ja T-pentueen Lenni ja Ukko 16 kk,  KIITOS flikat ihanasta illasta!

_______________________

Reissu Ruottiin 22-23.8.2015

Ensiksi tapaamaan UPEAA Lenni-poitsuu, johan aikaa on vierätänyt kun viimeksi sua halata sain...lähdit kotoamme viime vuoden puolella,  suureen ja ihmeelliseen maailmaan Erikan ja Petrin hyviin hoiviin. Ovat kasvattaneet sinusta upean nuoren pojan-klopin ja olet kaunis kuin karamelli, jonka kanssa on touhuttu ja opeteltu kaikkea kivaa. KIITOS Erika ja Petri, nähdään viimeistään ensi vuonna uudelleen!

Matka jatkui kohti Överkalixia jossa yöpyminen ja näyttely sunnuntaina tuomarina Eva Liljekvist Borg matkassa mukana

FI CH SE CH Region`s Online Game, Championklass Exellent plac.1, CK, Bhkl 2

Region`s Secret Night, Unghundsklass Exellent plac.1, CK, Btkl 2, Reservcert

Region`s Quick Affection Öppen klass, Exellent plac.1, CK, Btkl 3

Region`s Emmylou Breezy Juniorklass, Exellent plac.1
________________________

OULAINEN 15.8.2015 Match Show

Ilma oli kuin linnunmaitoa, kunnon kesä sää aurinko paistoi valtoimenaan. Kesä-päivää saapui paikalle viettämään Maarit, Marjukka ja Miia ja minä. Miia kisasi Fionan kanssa Junior Handlerissa hienosti JH-1. Miina pentujen punainen ja toinen sija. Tosca pentujen punainen ja kolmas sija. Elvis sininen ja lopuksi sijoitus toinen. Fiona punainen ei jatkoon. Vinna punainen ja viimeisenä käteltiin kehästä pois. Lenni punainen ei jatkoon. Lobo sininen ei jatkoon. KIITOS flikat nippari onnitteluista mikä oliskaan mukavempaa kuin viettää päivää teidän kanssa koiraillen.

_______________________

HAAPAVESI 9.8.2015 Luonnetesti,

tuomareina Jari Keinänen ja Reijo Hynynen

Region`s Online Game 159 pist.

Region`s Quick Affection 140 pist.

Kummallekaan ei ropissut miinus pisteitä miltään osa-alueelta. 

________________________

8.8.2015 NOKIA

Minna flikkojen kanssa näyttelyssä tuomarina Markku Kipinä Mini AVO EH-3 ja Nano VERT ERI-1, SA, PN-3 ROP-vet. Onnea Minna ja Nano!

________________________

Mistä viikot ovat tehty treeneistä ihanien ihmisten parissa, maanantaina omaa treeniä agia ja rallyä,  tiistaina agilityä ala  Miia, keskiviikkona näyttelytreeniä ja torstaina rally-tokoa, Team Region`s ohjaajana Miia S. Lauantaina koirat meren rannalla juoksemassa hauskaa oli ja kuraisia koiria jotka tuoksuivat kaikkea muutakuin hyvälle ja sunnuntaina Oulaisten Mätsäriin.

_______________________

6.8.2015 RALLY-TOKO

4 reipasta Corgia, Manu, Miina, Lobo ja Fiona, hienoo flikat. Otetaas ensi viikolla omat harkat jos kaikille sopii aikataulut yhteen. Kiitos Hinni jälleen treeneistä. Videot löytyy facesta! 

Tänään terveystarkkiin matkasivat Ukko ja Tanni. Tuloksia odotellen kennelliitosta.

________________________

5.8.2015 AGILITYÄ

Tänään pakkasimme koirat ja ihmiset autoon ja kentälle mars...niinhän sinä kävi että vanhakin viel oppii jotakin uutta, HIH! ja Meidän juniori innostui vallan koko agista ja ei millään olis halunnut pois treeni-kentältä, kotona kun ei ole kaikkia esteistä voi däms, mutta tulevan talven aikana korjataan tilannetta ja isäntä saa rakennus-projektia esteiden parissa. Mummolaan kahville treenien jälkeen ja kerrankin "mummo-koira pääsi kuvaan kera tyttärien.

_______________________

4.8.2015 VIERAITA

Päivällä ohjelmassa vieraat Ylivieskasta, koirat nauttivat toiminnasta ja treeni teki terää Vinnalle.

Illalla Miialla ohjelmassa Keelan kanssa Anders Kronqvistin agility-koulutus, flikka oli suu messingillä kun sai paljon upeita ohjeita ja neuvoja eteenpäin. Tuskaa myös kun täytyis olla nopeempi koira, noh äippähän on erimieltä meille kun ei isoo koiraa tule niin kauan kuin Corgit talossa asuvat eikä mitään rotukirjoo meille tule asumaan. Vaikka joskus löytääkin itsensä seikkailemasta sakemanni sivustoilla.


________________________

15.7.2015

Alavieskan Mätsärissä Toska pentujen punainen ei jatkoon pentuja oli hurja määrä, mutta Jari tykkäsi kovasti naperosta on hyvin kehittynyt ikäisekseen. Keela narttujen sininen ei jatkoon ja Fiona narttujen punainen ei jatkoon, mut Johanna kehui esittämistä ja koiran ja ohjaajan yhteistyötä, sitä onkin ilo aina seurata.  Rölli urosten punaisten 4. Ihana JongMin oli seuraamassa kehänlaidalla show menoa, ihanaa nähdä Jommia ja Emppua, hyvin nuori mies kasvaa ja kehittyy. Huomenna vuorossa rally-tokot harkat.

14.7.2015

Miia treenaamassa agilityä.


13.7.2015

Muttimarkkina Match Show Sievissä, Tanni pienten aikuisten punaisten 3, Miina pentujen sininen ja Tosca pentujen punaisten 3. Mukavaa nähdä Piia ja Helmi kehänlaidalla.

12.7.2015

PALJON ONNEA PARTY-pesue 4 vuotta!

12.7.2015

Toinen päivä Oulun näyttelyä ja kehässä olivat Sulo veteraaneissa ERI-2, SA ja Reeta junnuissa EH.11.7.2015

Kennelliitto palkitsi ansiokkaasta kaverikoiratyöstä Oulun KV näyttelyn yhteydessä Marjukan ja Sohvin, Region`s Breezy Dream, ONNEA PALJON Marjukka ja Sohvi!

11.7.2015

Lauantai-aamuna kohti Oulua,  tuomarina näyttelyssä "uusi tuttavuus" Iuza Beradze, Tsekeistä. Mauno oli VSP-pentu häviten puolisiskolleen, Mauno esiintyi jälleen todella ihanasti, pikku-miehen kanssa on ilo olla kehässä. Seuraavana meidän sakkia kehässä olivat avo-poijat Repe EH ja Jeri voitti avo-urokset saaden SA:n ja lopuksi PU-2, kera CACIBin, sitten Elvis valioissa ERI-2, SA, Sulo veteraaneissa ERI-2, SA ja Reeta junnuissa ERI-2, SA, Lobo ERI-2, SA, ja Sentti ERI-1, SA, VSP-veteraani. Kasvista emme esittänyt kun ei ollut yhtäläisyyttä ollenkaan ei värissä eikä muutoinkaan. Toska ehti juuri Ouluun siirtyä junnuihin ja ERI-2, SA, KIITOS ihanalla handlerille. Kiitos kaikille! Päivä oli mukava sään puolesta ja mukava nähdä tuttavia kehänlaidalla.9.7.2015 

Tapahtumarikas torstai.Tänään vesisadepäivää ajelivat meille viettämään Ninni, Satu ja Joni. Ninni sai teho-opetusta tokoon ja pientä fiksiä kynsien osalta ja näyttelyiden saloon tehostusta, toivottavasti oppit antaa ja kantaa pitkälle tulevaisuudessa. Siskot ja velipoika saivat bilettää sielunsa kyllyydeestä ja vettä tuli ja sääskiä riitti, KIITOS käynnistä ja otetaan pian uudelleen!  Tänään olis ollut arkitottiksen vetovuoro meikällä mutta vain Maarit tuli paikalle, lienee vesisade pelottanut kaikki tai ovat niin niin LOMALLA!!! Niinpä käänsimme auton keulat kohti meren rantaa ja koirat pääsivät juoksemaan sielunsa kyllyydestä...kaikkea epämukavaa löytyi rannalta myöskin yhden suusta tongittiin kuollut sammakko pois enään jalat näkyivät kurkussa, ök kaikki ei ole meistä niin mukavaa mitä koirista.  Muu sakki oli mökillä lämmittässä saunaa, samalla mamma ja tytär pääsivät viel mereen uimaan. Sen jälkeen oli kotosalla Miian shamppoo hetki, eihän ne voi nukkua samassa sängyssä ellei pestä kunnolla, Onni on rakas KETY!!!! 

________________________

Onnea 2 vuotiaat Dreamyt!

_______________________


Pitkänä perjantaina vietettiin Match Show-päivää sporttiboxilla, kasvatteja oli liikkeellä vauvasta-vaariin, tulokset ovat? isojen kehää pyörittävänä menivät ohitse, niistä myöhemmin lisää.

________________________

@Johanna


29.3.2015 aloitti "nelikko" joukko KKH:n handler-kurssin,

 katsotaan mitä meistä kehittyy, Kirsi ja Manu, Maarit ja Lobo, Miia ja Fiona ja minä ja Ukko. Seuraavaksi vuorossa pentukurssi.

Kiitos Johanna kuvista.

________________________

TURKU KV 28.3.2015

Tuomari Brett Thompson, Australia

Region`s Top Nortwadr JUN EH-3

Region`s Top Secret JUN EH

Region`s Quick Step AVO EH-2

Region`s Online Game VAL ERI-1, SA, PU-3, CACIB

Region`s Secret Desing JUN EH

Region`s Kindly Wind VET EH-2

______________________

PALJON ONNEA

 Marvel:it  7 vuotta 26.3.2015

__________________________


Kalajoen Koiraharrastajat palkitsivat vuoden 2014 "koirakoita", Region`s Secret Night Vuoden Näyttelypentu ja Miia Vuoden Nuori Kerholainen, seuraa "mamman" jalanjälkiä itse itse olin vuonna 1998 vuoden nuori kerholainen, minne vuodet ovat menneet...

________________________

LAHTI KV 22.3.2015

Tuomarina Elena Ruskovaara

Region`s Breezy Dream AVO EH-4

_______________________

Viikonloppu 14-15.3.2015 Oulussa!

Vuonna 2015 Kennelliitto tuo esille koiran kasvattajat. Vuoden teemaksi on valittu "Hyvää elämää koiran kanssa - vastuullista koirankasvatusta". Laadukas koirankasvatus ja suomalaiset koirat ovat tunnettuja niin kotimaassa kuin maamme rajojen ulkopuolella. Työtä koirien hyväksi on tehty pitkään. Tuloksena on menestystarina, sillä Suomessa kasvattajat vaalivat koirien terveyttä ja hyvinvointia.

Mitä on vastuullinen koirankasvatus?

Vastuullinen koirankasvatus on yksi Kennelliiton kulmakivistä. Vastuullinen koirankasvattaja toimii seuraavien periaatteiden mukaan:

 • Kasvattaja käyttää jalostukseen vain terveitä koiria
 • Kasvattaja käyttää jalostukseen vain hyväluonteisia koiria
 • Kasvattaja käyttää jalostukseen ulkomuodoltaan ja käyttöominaisuuksiltaan rodunomaisia koiria
 • Kasvattaja antaa koiriaan toisen kasvattajan jalostuskäyttöön vain yhdistelmiin, joissa yllä olevat periaatteet toteutuvat molempien koirien osalta
 • Kasvattaja huolehtii pentujen ja emän hyvinvoinnista
 • Kasvattajan huolehtii koiristaan niin, ettei niistä koidu ympäristölle haittaa
 • Kasvattaja totuttaa pennut käsittelyyn ja sosiaalistaa pennut ennen luovutusta
 • Kasvattaja myy pennut vain niille soveltuviin koteihin/sopiville henkilöille
 • Kasvattaja tekee kirjalliset sopimukset kaikista koirista
 • Kasvattaja rekisteröi kaikki pennut ja luovuttaa rekisteritodistukset pennunostajille viipymättä
 • Kasvattaja neuvoo ja opastaa kasvattiensa omistajia koirien koko eliniän
 • Kasvattaja kertoo avoimesti koiriensa terveydentilasta
 • Kasvattaja allekirjoittaa Kasvattajasitoumuksen ja sitoutuu noudattamaan siinä määriteltyjä vastuullisen koirankasvatuksen periaatteita

________________________

_______________________

Corgi Special 28.2.2015 Kuopio

Region`s Natural Look VAL ERI-

Region`s Online Game VAL ERI-1, SA, PU-1, VSP

Region`s Secret Desing JUN EH-

Region`s Secret Melody JUN EH-

Region`s Top Arorable JUN EH-

Region`s Online Fairy AVO EH-

Region`s Quick Affection AVO ERI-

Region`s Kindly Wind VET ERI-

KIITOS KAIKILLE kasvattien omistajille ja ystäville ihanasta päivästä Kuopiossa!

________________________

synttärisankari Weeti 9 vuotta

_______________________

Terveystarkkissa

Region`s Breezy Bear silmät terveet, Kiitos Sari!

_______________________

Reeta, Yoda, Pultti


1.2.2015 Region`s meeting Oulussa, Kiitos osallistumisesta vaikka sankka lumisade haittasi ihmisiä mut koirat nauttivat menosta. Miia osallitui samalla reissulla OSTYn järjestämään Junior handler-koulutukseen, jatkuu kuukausittain Oulussa. Toinen treffi-päivä Weetillä, Ransulla ja Ninnillä Vaasan seudulla.

_______________________

_______________________

Terveystarkissa 14.1.2015

 Region`s Natural Wood ja Region`s Lucky Mister, pojilla terveet silmät. Kiitos Minna poikien terveystuloksista.

_______________________